Ftesë për Kongres

posted in: Për Ne | 0

Të nderuar Oftalmologë,

Në emër të Shoqatës së Oftalmologëve të Kosovës, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në Kongresin e 16 të Shoqatës së Oftamologëve të Europës Juglindore (SEEOS) dhe Kongresin e 3 të Shoqatës së Oftalmologëve të Kosovës, që do të mbahet me datë 31 Maj- 2 Qershor të vitit 2019 në Prishtinë, Kosovë.  Në linkun e mëposhtëm gjeni ftesën nga Prof. Dr. Gazmend Kaçaniku, kryetar i Shoqatës së Oftamologëve të Europës Juglindore (SEEOS):

http://www.seeos.eu/index.php/society/presidents-address/