Ftesë për Kongres

posted in: Për Ne | 0

Të nderuar Oftalmologë, Në emër të Shoqatës së Oftalmologëve të Kosovës, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në Kongresin e 16të të Shoqatës së Oftamologëve të Europës Juglindore (SEEOS) dhe Kongresin e 3të të Shoqatës së Oftalmologëve të Kosovës, … Continued

Kongreset

posted in: Uncategorized | 0

Më poshte keni vegëzat për te gjitha kongreset që do të mbahen:   WOC 2018 – Barcelona 16 – 19 June 2018 >> 20-23 September 2018 EURETINA 2018 Place Reed Messe, Vienna, Austria>> 2-26 September 2018 ESCRS 2018Vienna, Austria ( no link … Continued

sqSQ
en_USEN sqSQ